Társadalmi felelősségvállalás

A BMI Group részeként fontosnak tartjuk, hogy pozitív hatással legyünk a minket körülvevő emberekre és a környezetünkre.

Hazai elköteleződés

A BMI Magyarország termékeinek jelentős része itthon, a BMI Bramac veszprémi és kecskeméti, valamint a BMI Villas zalaegerszegi gyárában, hazai munkaerő bevonásával készül. Ezért csatlakoztunk a Magyar Termék Nonprofit Kft. “Vedd a hazait! Védd a hazait!” kampányához is.

Környezetvédelem

A BMI Villas bitumenes lemezei nem tartalmaznak azbesztet, kőszénkátrányt vagy egyéb veszélyes anyagot. A BMI Pala Csere Program keretein belül azonban segítséget nyújtunk a palatetők felújítása során keletkezett, környezetre veszélyes hulladékok szakszerű kezelésében.

Termékeink között megtalálható a 100%-ban újrahasznosított bitumenből készülő Noxite Eco-Active zárólemez, amely képes a nitrogén-oxidokat semlegesíteni, így az ezzel fedett épületek nemcsak biztonságos vízzáró réteget, hanem tisztább levegőt is kapnak.

Tudásmegosztás

A tanulás és az oktatás is kiemelt figyelmet kap a BMI vállalatoknál: ezért kínál a BMI Akadémia ingyenes továbbképzési lehetőséget a szakembereknek.

Jótékonyság

2017 óta vagyunk támogatói a Várépítő Pályázatnak, amelynek keretén belül más felajánlókkal együtt építőanyagokat biztosítunk gyermekintézmények és műemlékek felújítási munkáihoz. Felajánlásaink már majdnem egy tucatnyi helyre jutottak el hazánkban.