A vállalat

A BMI Villasról

A hazai szakma körében ismert és elismert Villas márka a nemzetközi BMI Group részeként kínál megoldásokat a lapostetős fedések és a vízszigetelés területén. Európa piacvezető tetőrendszereket és szigetelőanyagokat gyártó vállalatcsoportja egyedülálló szakmai hátteret biztosít: 170 év tapasztalattal, 40 országban, közel 10 ezer munkatársunk dolgozik azon, hogy kiszolgálják a lakossági, közületi és ipari projekteket. A csoportot hazánkban a magastetős szektorban a BMI Bramac, a vízszigetelések terén pedig a BMI Villas képviseli.

A BMI Villas mögött tehát olyan nemzetközi háttér áll, amely a folyamatos innováción túl garanciát jelent arra is, hogy termékeinket továbbra is a piac legtartósabb, leghatékonyabb és legrövidebb kivitelezési idővel rendelkező típusai között tartsák számon. Modifikált SBS bitumenes lemezeink ezek közül is egyedülálló minőséget képviselnek, legyen szó lapostetős vagy alépítményi szigetelésről, egy- vagy többrétegű megoldásokról.

Gyártás

Magyarországon jelentős hagyományai vannak a bitumengyártásnak, Zalaegerszegen már az ötvenes években zajlott a termelés. 1991-től a Villas Hungária Kft. égisze alatt folyt a vízszigetelési rendszerek gyártása és kereskedelme, a magyar piaci igények kielégítése mellett jelentősebb exporttevékenységgel kiegészülve.

A BMI Magyarország Kft. (régen: Icopal Kft.) zalaegerszegi gyárában folyamatos minőségellenőrzés mellett folyik a termelés. A gyáregység a bitumenes tetőfedő és vízszigetelő lemezek és anyagok gyártása, valamint kereskedelmi anyagok forgalmazása területén az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek megfelelő minőségmenedzsment rendszert vezetett be és alkalmaz.

Az üzemi minőségellenőrzést a gyártó, azaz a BMI Magyarország Kft., az üzemi gyártásellenőrzési rendszer működtetését az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrzési Innovációs Nonprofit Kft. végzi, együttműködve az üzemhez tartozó minőségellenőrző laboratóriummal. A Megfelelőségi Tanúsítvány igazolja, hogy a felsorolt termékek előállítására vonatkozó üzemi gyártásellenőrzés, valamint a gyártott termékek teljesítményértékelése megfelel a vonatkozó szabványoknak, ami alapján a termékekre vonatkozó Teljesítmény-nyilatkozat kiadható.

Letölthető dokumentumok:

Kereskedelem

Az egyre komplexebb technológiai és logisztikai igényeknek megfelelve integrált szemlélettel szolgáljuk ki Partnereinket. Ennek érdekében a BMI Bramac és BMI Villas termékek értékesítése is egységesen, közös értékesítési rendszeren keresztül, a BMI E-Partner megrendelői felületen zajlik.

További információra lenne szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!