A vállalat

A BMI Villasról

A hazai szakma körében ismert és elismert Villas márka a nemzetközi BMI Group részeként kínál megoldásokat a lapostetős fedések és a vízszigetelés területén. Európa piacvezető tetőrendszereket és szigetelőanyagokat gyártó vállalatcsoportja egyedülálló szakmai hátteret biztosít: 170 év tapasztalattal, 40 országban, közel 10 ezer munkatársunk dolgozik azon, hogy kiszolgálják a lakossági, közületi és ipari projekteket. A csoportot hazánkban a magastetős szektorban a BMI Bramac, a vízszigetelések terén pedig a BMI Villas képviseli.

A BMI Villas mögött tehát olyan nemzetközi háttér áll, amely a folyamatos innováción túl garanciát jelent arra is, hogy termékeinket továbbra is a piac legtartósabb, leghatékonyabb és legrövidebb kivitelezési idővel rendelkező típusai között tartsák számon. Modifikált SBS bitumenes lemezeink ezek közül is egyedülálló minőséget képviselnek, legyen szó lapostetős vagy alépítményi szigetelésről, egy- vagy többrétegű megoldásokról.

Gyártás

Magyarországon jelentős hagyományai vannak a bitumengyártásnak, Zalaegerszegen már az ötvenes években zajlott a termelés. 1991-től a Villas Hungária Kft. égisze alatt folyt a vízszigetelési rendszerek gyártása és kereskedelme, a magyar piaci igények kielégítése mellett jelentősebb exporttevékenységgel kiegészülve.

A BMI Magyarország Kft. (régen: Icopal Kft.) zalaegerszegi gyárában folyamatos minőségellenőrzés mellett folyik a termelés. A gyáregység a bitumenes tetőfedő és vízszigetelő lemezek és anyagok gyártása, valamint kereskedelmi anyagok forgalmazása területén az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek megfelelő minőségmenedzsment rendszert vezetett be és alkalmaz.

Az üzemi minőségellenőrzést a gyártó, azaz a BMI Magyarország Kft., az üzemi gyártásellenőrzési rendszer működtetését az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrzési Innovációs Nonprofit Kft. végzi, együttműködve az üzemhez tartozó minőségellenőrző laboratóriummal. A Megfelelőségi Tanúsítvány igazolja, hogy a felsorolt termékek előállítására vonatkozó üzemi gyártásellenőrzés, valamint a gyártott termékek teljesítményértékelése megfelel a vonatkozó szabványoknak, ami alapján a termékekre vonatkozó Teljesítmény-nyilatkozat kiadható.

Letölthető dokumentumok:

Kereskedelem

Az egyre komplexebb technológiai és logisztikai igényeknek megfelelve integrált szemlélettel szolgáljuk ki Partnereinket. Ennek érdekében a BMI Bramac és BMI Villas termékek értékesítése is egységesen, közös értékesítési rendszeren keresztül, a BMI E-Partner megrendelői felületen zajlik.

További információra lenne szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

Vállalati értékeink

Vállalati értékeink olyan viselkedési normák, amelyek irányt mutatnak nekünk minden nap, amikor munkába megyünk.
Segítenek meghatározni, hogy mi az igazán fontos működésünk során, illetve partnereinkkel való kapcsolatainkban.

Felhatalmazás
 • Ragadjuk meg a lehetőségeket önmagunk és csapatunk felhatalmazására
 • Építsünk bizalmat azáltal, hogy őszinték vagyunk egymáshoz és támogatjuk egymást
 • Ösztönözzük mások ötleteit és hallgassuk meg a véleményüket
Fejlődés
 • Legyünk nyitottak az új ötletekre és megvalósítási módokra
 • Tanuljunk sikereinkből és kudarcainkból egyaránt
 • Ismerjük fel és használjuk ki a lehetőségeket
Kapcsolat
 • Építsünk kapcsolatokat másokkal – más emberekkel és más csapatokkal
 • Dolgozzunk együtt, egy csapatként
 • Vonjunk be másokat a problémák megoldásába vagy a lehetőségek maximális kihasználásába
Inspiráció
 • Ünnepeljük és osszuk meg sikereinket
 • Legyünk példa mások számára – bármilyen szerepkörben is dolgozunk
 • Tartsuk szem előtt ambícióinkat